Testa oss
Platser

På nästa sida hittar du en översikt över varje plats.
Varje plats inom TopDog Training har tillräckligt 
stora utrymmen för att göra utbildningen så effektiv
som möjligt.


Våra kurser bedriver på historiska Backamo Lägerplats.  Hela det natursköna området är inhägnat med utrymme för många olika aktiviteter samt en liten sjö. Det finns också ett vandrarhem samt ett Café.

Vi utnyttjar lektionssalen hos Nya Backamo Hundtjänst vid teoridelen och har också tillgång till deras träningshall på 80 m2 med konstgräs, speglar och vid behov uppvärmning.


Sjötorp, här öppnar Göta kanal i Vänern. Ganska nära Askevik campingen vår övningsfält ligger i skogen.B29På vår inhägnat område, erbjuder vi allt du behöver för en lyckad hundsport och effektiv träning.Vi vill presentera vårt Training Center!Våra kurser bedrivs i Trollhättans fall och slussområde.  Hela det natursköna området är perfekt
för träning av vår fyrbenta kamrat.

Vi är ute i ur och skur så bra kläder är ett måste.


 

TopDog-Sweden Karlstad!

Vi finns i staden med "Sola i Karlstad". Vi har våra kurser och privat lektioner i Råtorpsskogen lite utanför Karlstad, där vi har tillgång till öppen plan, skog och fina stigar att tillgå .


Vi kommer mestadels att hålla till hemma hos mig i Norra Vram, som ligger vid foten av Söderåsen. Där har jag en stor Apell plan och även en liten inomhushall vid dåligt väder, där har vi också teoridelen. Vi har nära både till skogen och in till centrum om behovet finns.